RISSKOV PIZZA

Recentreview


4 stjerner ud af 833 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Risskov Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

21 maj 2024 at 21:12 2 timers levering mod forventet 40 min. Pizza var lunken. Formentlig pga 26 grader udenfor.
20 maj 2024 at 20:15 Tog noget lang tid at få leveret min bestilling Men var nok pga travlhed ( 2 pinsedag ) Men vi fandt en løsning.. Og da pizzaen blev leveret med forsinkelse Ja så var den var hver at vente på.. God pizza, tak for “ nat mad “
18 maj 2024 at 17:26 Forkert pizza, igen.
3 maj 2024 at 7:34 Lækker og til tiden.
29 apr 2024 at 21:15 Vores mad er næste 30 minutter forsinket. Da vi ringede for at høre hvor maden blev, kom det vare et svar “den er på vej”
12 apr 2024 at 20:06 Ventede 90 min på min pizza og så gik han forkert
6 apr 2024 at 9:32 Jeg synes JUST EAT maser sig unødigt på,ved at opsnappe min søgning efter Pizza i Risskov - foregiver at det er RISSKOV-Pizza og tar dermed bestillingen , noget jeg selv afhenter. Fremover vil jeg være endnu mere på vagt om hvem der kommer frem nå
20 mar 2024 at 22:08 Lækker mad og præcis levering.
2 feb 2024 at 19:33 Leveret til tiden- smagte godt
2 feb 2024 at 11:05 Nem afhentning til tiden og virkelig gode pizzaer :-)
19 jan 2024 at 19:01 Alltid bra
8 jan 2024 at 19:12 Forventet levering var 1,5 time, men det tog samlet 3 timer! I 1,5 stod der blot levering var på vej, ingen kontakt om forsinkelse eller et plaster på såret fx en gratis sodavand eller et vi undskylder - det er bare ikke godt n